background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, November 7, 2012

~Jom BUaT 8 PahALa BerteRUsaN ::~



assalamualaikum,ollllsssss...
ok,jom type laju2,ahahahah!!!!
betul2 tak trkejar prgerakan masa skrg nikan....

jomla ye kengkawan,mana2 yg trmampu kita buat drpd above list tu jom kita buat...

i really have to go now..nak ke sini....



ada event sikit :)

take care for now,ya :)

6 comments:

Anum said...

good sharing

Ira said...

Tq sudi share..
Tak dpt buat semua, buat 1 pun jadi la kan.. :)

G mana tu?? hehe

yan's cottage said...

insyallah sama2 kita kejar 8 pahala ini selagi termampu......

♥ Cmª shIemª ♥ said...

tq for sharing kak :)

selamat berevent :)

IntaNBerliaN said...

InsyaAllah.. sama2lah kita berusaha lakukannya... :-)

*saya dah lupa samada dah inform ke blm dkt awk yg saya dah dpt fm tu.. cantik!! thanks tau :-)

rieda_ffya said...

same2 yer kite wat pahala..