background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, November 17, 2012

~:: GuLAi NeNAs & IkaN MasIn ::~

 assalamualaikum,ollllssss...
tengah buat ape tu? ape plan weekend ni?we olllsss mungkin tak ke mana2 since spanjang minggu dh quite eventfulkn?:)
after all...kt chi drpd pagi hujan je...sejuuukkkkk..eheheheh!!!

okayla,what's for lunch hari ni?
we ollsss dihidangkan gulai lemak nenas & ikan masin & ayam goreng ..prepared by mr papapapito.. :)

saya plak busy ngan special assignment utk weekend ni...eheheh!!mcm student je bunyinya..

haaaa..inila dia assignmentnya :)

task tuk menyumbat semua shirts mr papapapito masuk dlm box..gara2 utk keje baru ni, his attire to work is smart casual & sum times dia kena pkai uniform :)

so,tak payah susah2 iron kemeja lagi,yeeehaaaa!!! 
and dapatla spare more space kt dlm wardrobe yg tak sbrapa besor tu :)

 tak banyak dh tinggal..malam tadi dh buat halfway..ini je lagi yg tinggal tuk hari ni :)

okayla...nk mulakan operasi,ye:)

take care ollsss :)

3 comments:

pinky said...

sedapnya masak lemak nenas ikan kering dgn ayam goreng....yum yum....

JaSSNaNi said...

Kat puchong tak hujan.. tapi cuaca mendung dari pagi.. sejuk je.. jemur kain tak kering2 pun.. x per la.. dah cuaca skrg mmg tak menentu kan.. :)
sedapnya gulai nenas tu...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

aaaa..
nk ckit msk lemk tuuu :)