background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, November 4, 2012

~:: My 2 LiL FaiRiEs :: ShE'S a PerFecTioNIst , He Is a KoREaN DraMatiSt to Be ::~



assalamualaikum,ollllsssss...
mcmna ngan ur weekends....mesti seronokkn :)
our weekend pn not bad cuma mmg belum sempat lagi nk update :( 

a very short sharing je mlm ni on our new findings on our 2 lil fairies :)

the 2 above pics tu really show Eechaa's character..arrangement of her toys..at the age of 3,she arranged every single thing all by herself :)
all these while pun sy mmg nampak Eechaa ni mmg particular & systematic..sumtimes dia boleh jd quite  fussy jgk...
kesimpulan yg sy buat..sy perlu be prepared that my girl is gonna be a perfectionist...ciri2 tu dh mmg ada ,ahahah!!
 yg both above tu dia susun malam smalam,pang tadi plak dia boleh susun semua bnda kt depan tv,huwaaaaa!!!ahahah!!!


yg my cutie Que plak....perasan nk jd Korean,okay :P eheheheh!!!
sangat2 suka layan lagu Korea & lagi2 suka layan Korean series...yg rajin melayan Anyah nya le :)

 tengokla tu..asyik nya dia ngadap Anyah's lappy yg tgh tayang Korean series :)

okayla,olllsss....sbgai penutup bicara malam ni..layankan gambor our dishes for tonight's dinner :)
beef soup & blackpepper beef :)

okayla,olllssss...
saya ni actually sangat2 looking forward for a very eventful week next week :)
kira pulun habis2an sbelum mula bercuti :)
akan saya cuba share stories ngan u olllsss,ye:)
till then,take care :)

7 comments:

mama aryan said...

2 org anak,2 karekter berbezakan,tp seronok melayan diorg nih,walapon kekadang akak nih dah jadi mcm tarzan lak..hehe
nak buka blog kawan2 tggu la diorg tido dulu kalu tak jgn harap la

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

Bestnye ade anak...
Tringin sgt nk beli cooking set mcm tu.. ;)

Doakan sy di kurniakan rezeki cpt ye..

dwaty said...

WAH.. MINAT KOREA ERK???

Ratu Hatiku said...

Salam kenal..tq follow blog saya :D
Seronokkan....mcm2 kerenah ank2..

rieda_ffya said...

wah..dua karakter berbeza...rajin plak yg sorang susun dia punye toys.. perfect...yg sorang bole join sy le...peminat korea jge...heee

Ira said...

wahh...sedapnya menu mkn malam tu.. :) tetiba rasa lapar. hehe..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

hihi..comel la puteri 2 org ni..
sorang pengemas..yg sorg lg minat korea..ikut sape la tu... :)