background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, November 17, 2012

~:: MisTEr DoNuT @ JusCo TaMAn MaLurI CheRas ::~

 assalamualaikum,olllsssss....
konon2 dalam entry saya tghari tadi hari ni nak berkurung kt rumah jekn??ahahah!!mmg xde maknanya...tetiba je lepas2 Asar gitu mr papapapito ajak we ollsss merendek ke Sunway Piramid,eheheh!!!
owh ...belum nak cerita pasal ptg tadi..nak publishkan dulu habuk2 kt dlm draft box ni,eheehehhe!!!

above tu gambor si Que yg dalam confuse mode coz tetiba baru dia trperasan yg we olllsss dh left the house without kakaknya yg trchenta,sobsobsob ;(

kisahnya balik dari Sg Tua yg sy ceritakan dlm entry picnic-hutlista-sg-tua tu...balik je bersih2kan diri skit..we olllsss lari ke Jusco Taman Maluri Cheras...atas dua tujuan :) prtama, sy ada appointment ngan biz prospect :) kedua, my sis nak jumpa her uni-mates :)

kakak aka Eechaa telah dgn segala hormatnya memilih utk stay kt rumah ngan mr papapapito je... 

jomla layankan pics QUe yg dgn sukacitanya mendapat spenuh perhatian dr mama,eheheh!!!

 nyum!nyum!!!! makan time!!!
 gelagat Que yg sum times looked lost without kakak,uhuhu!!!

  hrmmm....food kt cni...tak berapa sedap i tell u olllssss :(


sebelum balik trnampak Mister Donut ..belikan utk kakak si penggemar donut :)
hrrmmmm...wpun the price is more or less the same as JCo tp quality wise ( in my own opinion) mmg  brbeza u ollllsss...pendek cerita tak kena ngan selera we olllsss :(



on our way home, mr papapapito bgtau yg dia ngan kakak keluar g pasaraya dkt ngan rumah nk beli brg basah skit..
and kakak dgn bestnya telah kesekian kalinya pampered by mr papapapito..dibelikan lagi  another cooking set..this time soap ngan trolley bag,ye....



okayla,olllsss...
malam ni berangan2 konon nak tido awal,eheheh!!
esok pagi pun takleh nak peram tido,mr papapapito dh remind we ollsss yg dia nk ajak pegi pasar karat lagi esok :)


take care,olllsss 
gud nite,sleep tight:)

2 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

huuh.. xsedap ke kak?
seronokla tu papa beli set mainan :)

Anonymous said...

Kepada seluruh rakyat Malaysia yang dihormati,

Dengan hormatnya sini, Kami ingin memaklumkan bahawa YIP KUM FOOK(YIP KUM FOOK & ASSOCIATES) dan anaknya YIP JIUN HANN yang berjalan tugas sebagai lawyer di alamat : NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR JALAN 53, DESA JAYA KEPONG 52100 KUALA LUMPUR

Harap semua rakyat Malaysia mengambil perhatian dan jauhkan orang yang tersebut kerana jangan terkena tipu

Mereka sangat jahat dan hatinya hitam(kejam), sanggup menipu wang wanita, merosak keluarga orang lain dan sendirinya memakan wang Temple, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, dan berpura-pura merepot ke polis resit hilang.........harap perhatian

Sekian dimaklumkan,
Terima Kasih

SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES