background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, November 30, 2012

~:: dUrIaN CrEpE & ShoPpInG SpRee @ JusCo MeTrO PriMa KePonG ::~










assalamualaikum,olllssss...
first of all....am thanking kengkawan bloggers yg dah sudi luangkan masa ngantor details ke email sy utk saya poskan FM yg tak sberapa tu :)
tgh tggu dua org lagi yg belum bagi respond..mgkin offline kot...nanti saya nak poskan serentak in shaa Allah...ape2 will keep u ollsss updated,ye :)

semalam seharian berjimba-jimbi di kepong-manjalara area :)
1st thing in the list..we accompanied my sis utk her appointment kt a premise at manjalara..she asked me to temankan her since i had some experiences in what she was dealing with...

next in the list we kasi bersih pocket kt Aeon Member Day aka JCard Day at Jusco Kepong :)
dah berkurun tak dtg cni wpun dulu considered sangatla dekat ngan rumah..tapi agak tak convenient nak shopping kt sni...limited parking space :(

jom layankan our pics sepanjang hari kt sana smalam :)


Eechaa jadi mama's assistant :)


 sekali assistant terkulai exhausted,daaaaa.....

Mr Que yg ceria je spanjang masa :))

punyala melasak sampai kt atas waktu we olllsss were at the Arena Food Court nak ngisi perut...
smpai ter unbuttoned seluarnya,ahahah!!!


macam biasa...sambil org suapkan makan dia sibuk 'main muzik' guna sudu,ahahah!!!

Miss Princess yg akhirnya trjaga dari tido terus isi perut,eheheh!!!



 food kt sana boleh tahan tau ollllssss....agak sedap :)
antara our santapan semalam...


otw balik sempatla mencilok ke rumah my bestie Nolie utk mendapatkan her very famous durian crepe yg dalam gambor yg u olllsss nampak on top tadi...
memang serious SEEEDDDAAAAPPPPP tak hengattttt!!!ahahah!!!

if u ollllsss interested nak order ngan dia...
boleh berkenal2an ngan dia kt her FB : Noli Al-Ayubi :)

no worries ..she's very humble n friendly :)

and oh,ye..not to forget..belikan cadbury zip chocolate utk mr papapapito dapat cadbury zip apple as a free gift..
as introductionla kn..all these while duk suka makan yg orange & strawberry jekn:)


okayla...olllsss..till we meet again..take care :))

11 comments:

aizu's life said...

sedapnyeee nmpk durian crepe tu... honestly, org XPERNAH lg mkn bnde tu.. Uwaaaa.. Xpe2.. Musim2 durian ni kite try wat sndri jela nnt. heheh

Anum said...

sedapnya

Rai Ourkizuna said...

aritu demam macaron dengan pavlova.. sekarang ni da demam durian crepe pulak..malaysia mmg syurga makanan.. hehehe..

Mrs Lurve said...

dh dpt mkn jgk durian crepe smlm...akhirnya hehehe

Ratu Hatiku said...

ala...la...sian smpai tertdo... Skrg mana2 pun paling top cter psl durian crepe kan.. :D

♥ Cmª shIemª ♥ said...

aaaa.... durian crepe.. bila la cma dpt merasa ni... huhuhu..
seronok ye dua2 ni berjalan.. siap terlentok lagi.. letih ye syg.. hihih..
mesti gamat dgn muzik sampingan dari que tu..

coklat flvr baru ye kak? apple plak tu? sedap?

mama aryan said...

sedap nampak durian crepe tu..en.azmi dah minta buatkan taktau la menjadi ke tak nanti tu..

ayut said...

btul2x berjimba ni..kepenatan dh smpi...durian crepe!!nyum2x...

Mimie said...

sedapnye durian crepe

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

durian crepe tu betol2 menggode =)

Cho Zila said...

akhirnya akak tergoda gak nak mencuba durian crepeni.. dah order dan dapatlah merasa kalau der rezeki...
mula cakap tak nakler baik akak makan durian ori tapi tak leh tahan semua orang duk update ceritani...
tak penah sampai jusco metro prima kepongni..